Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το tshirtOS Σε Ένα Τρελό Πάρτι Στο Μέλλον

Θυμάσαι το πρώτη ψηφιακή μπλούζα; Το tshirtOS. Για να μας αποδείξουν ότι υπάρχει στα αλήθεια ετοίμασαν το παρακάτω βίντεο.

Εκτός από το ότι υπάρχει στα αλήθεια, ότι μπορούμε να γοητεύσουμε μία γυναίκα και ότι μπορεί να μας δείρουν για να πάρουν τη tshirtOS μπλούζα μας, το βίντεο αποκαλύπτει τρεις νέες πληροφορίες – υπάρχει μία ενσωματωμένη κάμερα που μπορεί αν τραβήξει φωτογραφίες και να τις εμφανίσει στη μπλούζα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή στο iPhone, ότι αποτελείται από 1024 pixels και ότι υπάρχει Bluetooth (προφανώς για να συνδέεται με το κινητό)!

Ακολουθεί το βίντεο:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=KoQN3AWNrGI&w=670&h=377]

Για υπενθύμιση, το tshirtOS είναι 100% βαμβακερό και πλένεται στους 40 βαθμούς αφού πρώτα αφαιρέσουμε την μπαταρία — η οποία κρατάει προς το παρών 1 ώρα με «βαριά χρήση». Συνδέεται με το κινητό για να εμφανίσει το κείμενο ή τις εικόνες αλλά προς το παρών υπάρχει μόνο για iOS 5. Δεν ξέρουμε πότε θα αναπτυχθεί και εφαρμογή για άλλα λειτουργικά συστήματα.

Εσύ θα αγόραζες την συγκεκριμένη μπλούζα;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: