Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Twitter Έγινε 7 Χρονών Με 200 Εκατομμύρια Χρήστες

New Twitter Bird

Όταν ο Jack Dorsey, ο ιδρυτής του Twitter, δημοσίευε το πρώτο του tweet στις 21/3/06 στο νεοσύστατο τότε κοινωνικό δίκτυο twttr, μάλλον δεν περίμενε την τόσο μεγάλη επιτυχία. Από τότε πέρασαν 7 ολόκληρα χρόνια με 200 εκατομμύρια χρήστες και 400 εκατομμύρια tweets να στέλονται καθημερινά.

Το Twitter είναι ένα κοινωικό δίκτυο που μπορείς να γράψεις την γνώμη σου, τα πιστεύω σου αλλά και να μιλήσεις με άλλους χρήστες σε πραγματικό χρόνο. Όλα αυτά τα χρόνια τα σπουδαιότερα πράγματα στον κόσμο πρώτα στέλνονται μέσω αυτού και μετά σε άλλα μέσα. Εκλογές στις ΗΠΑ, φυσικές καταστροφές, tweet από το διάστημα, όλα έχουν συμβεί μέσα σε αυτά τα χρόνια, και πολλά άλλα που μπορείς να δεις στο βίντεο. Εσύ έχεις Twitter;

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Bl-FpuehWGA?rel=0&w=560&h=315]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: