Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Twitter Αποκτάει Εικόνα Header Και Περισσότερες Επιλογές Εμφάνισης

Φαίνεται ότι το Twitter ζήλεψε το Εξώφυλλο στα προφίλ του Facebook και πλέον υπάρχει κάτι παρόμοιο που ονομάζεται Header. Μαζί με αυτό ήρθαν και περισσότερες επιλογής προσαρμοστικότητας.

Το Twitter από σήμερα διαθέτει την εικόνα Header που μπαίνει στη σελίδα του προφίλ μας και μπροστά από αυτή φαίνονται οι πληροφορίες μας – όνομα, username, bio, πόλη και ιστότοπος. Κάτω από αυτήν υπάρχει ο αριθμός των tweets, οι following και οι followers και η επιλογή για αποστολή DM. Δηλαδή επανασχεδιάστηκε το “κουτί” με τις πληροφορίες μας.

Επίσης, μαζί με το Header, για πρώτη φορά μπορούμε να αλλάξουμε τη θέση της background εικόνας άμα δεν έχουμε επιλέξει την επιλογή “Tile background” και το χρώμα του Overlay σε Μαύρο ή Άσπρο. Για όσους δεν το ξέρουν, το Overlay είναι ο χώρος με πιο σκύρο χρώμα ανάμεσα στο Header, των tweets και τη πλάγια μπάρα.

Σήμερα το Twitter κυκλοφόρησε τις ενημερωμένες εφαρμογές για iPhone/iPod touch, iPad και Android με γενικές βελτιώσεις και υποστήριξη της εικόνας Header.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: