Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Twitter Γίνεται Πιο Ασφαλές Με Two-Factor Πιστοποίηση

New Twitter Bird

Ας δούμε όμως πως μπορείτε να την ενεργοποιήσετε. Μέσα απο τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας θα επιλέξετε να σας σταλθεί με μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο ένας κωδικός. Αυτός εξαψήφιος κωδικός επαλήθευσης θα χρησιμοποιείται για την ολοκλήρωση της σύνδεσης σας. Μόνο που δεν είναι ακόμα διαθέσιμο σε αρκετές χώρες.

Αυτές οι αλλαγές σύμφωνα με την εταιρεία θα κάνουν την ασφάλεια των χρηστών πιο δυνατή στο μέλλον. Η βελτίωση της ασφάλειας έγινε μετά τις επιθέσεις που δέχτηκαν λογαριασμοί ενημέρωσης στο Twitter. Μία από αυτές έγινε στο Αssociated Press που δημοσίευσε την ψεύτικη επίθεση στον Λευκό Οίκο με αποτέλεσμα να πέσουν οι τιμές στο χρηματιστήριο πριν αποκαλυφθεί ότι ήταν φάρσα.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=IsdvJI0AK5M?rel=0&w=640&h=360]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: