Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Vimeo Έρχεται Σε Android, Windows Phone Και Kindle Fire Με Επίσημες Εφαρμογές

Το φημισμένο site διαμοιρασμού βίντεο, Vimeo, δημοφιλής για το πρωτότυπο και υψηλής ποιότητας περιεχόμενο που δημιουργείται και ανεβαίνει σε αυτό, κυκλοφόρησε τις επίσημες εφαρμογές του για Android, Windows Phone, καθώς και για το Kindle Fire.

Αυτές οι εφαρμογές επιτρέπουν στο χρήστη να κάνει ότι θα έκανε και στον υπολογιστή. Δηλαδή να δει βίντεο, τα Likes, τα Σχόλια, τα Στατιστικά, να επιλέξει αν θέλει να το δει αργότερα, να ελέγξει πλήρως το λογαριασμό του, να δει τα Featured Videos και να ανεβάσει βίντεο κατευθείαν από τη συσκευή του.

Τα Vimeo για Android και Kindle Fire έχουν ήδη κυκλοφορήσει και μπορείς να τα βρεις στο Market του κινητού σου (αν τρέχεις τουλάχιστον σε Android 2.3 Gingerbread) ή εδώ (για Android) και εδώ για το Kindle Fire. Φυσικά είναι εντελώς δωρεάν.
Για το Windows Phone δεν βρήκα την εφαρμογή στο Marketplace πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει εγκριθεί ακόμα.

Πηγή: GSMArena

Μοιράσου το με τους φίλους σου: