Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Vimeo Αλλάζει Το Σχεδιασμό Του, Φέρνει Πληθώρα Νέων Χαρακτηριστικών

Το Vimeo, το site που φιλοξενεί συνήθως τα καλύτερα, ποιοτικότερα και πιο δημιουργικά videos στο κόσμο, αργά-αργά προωθεί το νέο του design σε όλους του τους χρήστες.

Όπως αποδεικνύεται, αυτός είναι ο πρώτος επανασχεδιασμός του Vimeo από το 2007. Σύμφωνα με το προσωπικό του δικτυακού τόπου, η ενημερωμένη έκδοση είναι μεγάλη και θα κάνει την υπηρεσία ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Για παράδειγμα, το βίντεο λαμβάνει τώρα περισσότερο χώρο στη σελίδα, κάνοντας σε να επικεντρωθείς σε αυτό. Αφού έχεις τελειώσει τη παρακολούθηση, θα μπορείς να επιλέξεις για να δεις ένα παρόμοιο βίντεο από το αναδιοργανωμένο πάνελ “Περισσότερα βίντεο” πάνω από το βίντεο.

Κάποια άλλα tweaks περιλαμβάνουν την ακολούθηση (Follow) ανθρώπων για την εμφάνιση των νέων βίντεο που ανεβάζουν, ακριβώς όπως στο YouTube. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη του επανασχεδιασμού είναι η νέα εμφάνιση της σελίδας όπου ανεβάζουμε βίντεο.

Δες το promo βίντεο στη συνέχεια για να δεις ακριβώς πως είναι το νέο design. Ή μπες εδώ για να διαβάσεις την επίσημη ανακοίνωση.

Πηγή: GSMArena

Μοιράσου το με τους φίλους σου: