Το Vimeo Αλλάζει Το Σχεδιασμό Του, Φέρνει Πληθώρα Νέων Χαρακτηριστικών

Το Vimeo, το site που φιλοξενεί συνήθως τα καλύτερα, ποιοτικότερα και πιο δημιουργικά videos στο κόσμο, αργά-αργά προωθεί το νέο του design σε όλους του τους χρήστες.

Όπως αποδεικνύεται, αυτός είναι ο πρώτος επανασχεδιασμός του Vimeo από το 2007. Σύμφωνα με το προσωπικό του δικτυακού τόπου, η ενημερωμένη έκδοση είναι μεγάλη και θα κάνει την υπηρεσία ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Για παράδειγμα, το βίντεο λαμβάνει τώρα περισσότερο χώρο στη σελίδα, κάνοντας σε να επικεντρωθείς σε αυτό. Αφού έχεις τελειώσει τη παρακολούθηση, θα μπορείς να επιλέξεις για να δεις ένα παρόμοιο βίντεο από το αναδιοργανωμένο πάνελ “Περισσότερα βίντεο” πάνω από το βίντεο.

Κάποια άλλα tweaks περιλαμβάνουν την ακολούθηση (Follow) ανθρώπων για την εμφάνιση των νέων βίντεο που ανεβάζουν, ακριβώς όπως στο YouTube. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη του επανασχεδιασμού είναι η νέα εμφάνιση της σελίδας όπου ανεβάζουμε βίντεο.

Δες το promo βίντεο στη συνέχεια για να δεις ακριβώς πως είναι το νέο design. Ή μπες εδώ για να διαβάσεις την επίσημη ανακοίνωση.

Πηγή: GSMArena

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.