Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το XKeyscore Της NSA Καταγράφει Κάθε Μας Δραστηριότητα Στο Internet

XKeysxore

Ο Edward Snowder, ο οποίος απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης μετά την διαμάχη του με την Αμερικάνικη κυβέρνηση, σαν πρώην πληροφοριοδότης της NSA έκανε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη.

Αποκάλυψε ότι το πρόγραμμα XKeyscore της Αμερικάνικης υπηρεσίας παρακολουθεί την Διαδικτυακή δραστηριότητα εκατομμυρίων πολιτών, και σε πραγματικό χρόνο.

Σύμφωνα με το απόρρητο αρχείο του 2008 με την ονομασία «Top Secret», η NSA διαθέτει έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών από 150 χώρες, και ανάμεσα τους φαίνεται να είναι και η Ελλάδα. Το πρόγραμμα αρχικά ήταν για τον εντοπισμό τρομοκρατών και μπορούσε αποκρυπτογραφήσει κρυπτογραφημένα μηνύματα, βρίσκοντας ποιος είναι πίσω από αυτά, ακόμη να εντοπίσει και την γεωγραφική τους θέση. Φαίνεται όμως ότι η προσπάθεια για τον εντοπισμό τρομοκρατών στερεί από πολλούς πολίτες την ιδιωτικότατά τους.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: