Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το YouTube Εγκαινιάζει Τα Κανάλια Επί Πληρωμή

YouTube One Channel

Το YouTube εγκαινίασε επίσημα τη πιο φημολογούμενη υπηρεσία του, κανάλια επί πληρωμή. Αυτό επιτρέπει στα YouTube κανάλια να επιλέξουν άμα θέλουν οι συνδρομητές να πληρώνουν ένα ποσό. Το ποσό αυτό ξεκινάει από τα $0.99 και μπορεί να φτάσει όσο θέλει αυτός που έχει το κανάλι. Υπάρχει ακόμα και δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 14-ημερών για όσους θέλουν να δοκιμάσουν πριν κάνουν εγγραφή.

Μερικά από τα πρώτα κανάλια περιλαμβάνουν τα Official Franklin, UFC Select, PGA Digital Golf Academy, Pets.TV, National Geographic, ενώ όλα μπορείς να τα δεις εδώ. Όπως θα παρατηρήσεις, μερικά κανάλια έχουν την δυνατότητα να βάλουν επί πληρωμή συνδρομή, και αυτά κυρίως είναι μεγάλων πάροχων περιεχομένων, όπως αθλητικές ομάδες, τηλεοπτικές σειρές ή κανάλια τηλεόρασης.

Αυτή τη στιγμή η συνδρομή πρέπει να γίνει από τον υπολογιστή αλλά υπάρχει κανονικά η δυνατότητα ο χρήστης να δει τα βίντεο από άλλες συσκευές, σαν το κινητό ή το tablet. Δυστυχώς οι συνδρομές από Ελλάδα δεν είναι εύθικτες ακόμα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: