Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το YouTube One Channel Διαθέσιμο Σε Όλους Τους Χρήστες

YouTube One Channel

Το YouTube διέθεσε την νέα εμφάνιση του σε όλους τους χρήστες της σε περιορισμένη έκδοση beta. Το επωνομαζόμενο YouTube One Channel δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν μια δικιά τους επικεφαλίδα (ή Channel Art όπως το ονομάζει το YouTube) στην πάνω μεριά των καναλιών των χρηστών και την επιλογή εμφάνισης ενός trailer σε χρήστες που δεν έχουν κάνει συνδρομή. Το Channel Art που θα έχουν τα κανάλια, με όσα λέει το YouTube, θα ρυθμίζεται αυτόματα σε κάθε οθόνη ή φορητή συσκευή και θα φαίνεται ωραία. Οι χρήστες επίσης θα μπορούν να οργανώνουν καλυτερα τα βίντεο τους και τα playlists, έχοντας ευρύτερο έλεγχο στο τι περιεχόμενο παρακολουθούν οι εγγεγραμμένοι τους χρήστες.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=bRJEmA6P1SQ?rel=0&w=560&h=315]

Για να αποκτήσεις την νέα εμφάνιση του YouTube κάνε κλικ εδω και αναβάθμισε το κανάλι με την νέα εμφάνιση πατώντας το κουμπί στο τέλος της σελίδας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: