Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τώρα Μπορείς Να Δεις Του Feed Του Instagram Σου Στον Υπολογιστή

Instagram feed

Η Instagram ανακοίνωσε στο blog της το νέο χαρακτηριστικό στην υπηρεσία της. Προβολή του feed στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι από οποιοδήποτε υπολογιστή, tablet ή άλλη συσκευή και να συνδεθείς, θα μπορείς να δεις τις εικόνες που έχουν ανεβάσει αυτοί που ακολουθείς. Το χαρακτηριστικό αυτό ήρθε για να δέσει ωραία στα άλλα τρία που αφορούν τον σχολιασμό εικόνων, καθώς και το like τους, και τα δημόσια προφίλ χρηστών αλλά ακόμη δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση. Ούτε επίσης να ανεβάσεις εικόνες – αυτό παραμένει αποκλειστικό για κινητά. Απλά εμφανίζεται το feed όπως εμφανίζεται και στην εφαρμογή για κινητά. Ας ελπίσουμε ότι τα παραπάνω θα προστεθούν στο μέλλον. Για να δεις το feed απλά μπες στο instagram.com.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: