Τώρα Μπορείς Να Κάνεις Ασφάλεια Και Στο… iPad

iPad mini hands-on

Αν αγαπάς πάρα πολύ το iPad σου και θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πως δεν θα πάθει τίποτα, θα χαλάσει και θα μείνεις χωρίς iPad, τότε μπορείς να κάνεις ασφάλεια στην iSquare. Το εξουσιοδοτημένο από την Apple κατάστημα λάνσαρε το νέο ‘πρωτοποριακό’ προϊόν iPlus που δίνεις 19€ κάθε χρόνο και κάνεις ασφάλεια σε iPad mini, iPad 2, iPad με οθόνη Retina. Η ασφάλεια καλύπτει σε περίπτωση ζημιάς από επαφή με υγρά, φωτιά ή τυχαία πτώση καθώς και θραύση οθόνης και αντικαταστεί το iPad. Για την ενεργοποίηση του iPlus θα χρειαστεί να αγοράσεις ένα iPad και μετά να μπεις στην σελίδα της εταιρίας για την ενεργοποίηση.

Δελτίο Τύπου
Η iSquare ανακοινώνει ένα νέο, πρωτοποριακό προϊόν, το iPlus, το οποίο αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης για το iPad με την τεχνογνωσία της ασφαλιστικής εταιρίας ERGO. Το iPlus καλύπτει για έναν ολόκληρο χρόνο το αγαπημένο σε όλους, iPad, με μόνο 19€, σε περίπτωση ζημιάς από επαφή με υγρά, φωτιά ή τυχαία πτώση καθώς και θραύση οθόνης.

Το iPlus παρέχει ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη για όποιο μοντέλο iPad επιλέξει ο αγοραστής (iPad mini, iPad 2, iPad με οθόνη Retina). Με το iPlus, σε περίπτωση που τύχει κάποια από τις παραπάνω ζημιές μπορεί άμεσα να το αντικαταστήσει εντελώς δωρέαν στα Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Service (isquare.gr/iplus_service). Έτσι, ο κάθε ιδιοκτήτης καινούργιου iPad νιώθει πιο ξένοιαστος για έναν ολόκληρο χρόνο.

Για την απόκτηση του iPlus στην μοναδική τιμή των 19€, απαιτείται ταυτόχρονη αγορά του iPlus και του νέου, ασφαλιζόμενου iPad. Στη συνέχεια, ο πελάτης θα πρέπει να συνδεθεί στη σελίδα isquare.gr/iplus μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς για να ενεργοποιήσει το iPlus με τον κρυφό κωδικό που θα βρει στη συσκευασία. Μετά την εγγραφή του, θα λάβει το πιστοποιητικό ασφάλισης, το οποίο και θα πρέπει να διατηρήσει σε περίπτωση πιθανού αιτήματος αποζημίωσης.

To iPlus διατίθεται από σήμερα σε συνεργαζόμενες αλυσίδες λιανικής.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικοί όροι του iPlus, θα βρείτε στην ιστοσελίδα isquare.gr/iplus. Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης του iPlus, ακολουθήστε το παρακάτω link: http://www.isquare.gr/press-releases

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.