Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τώρα Μπορείς Να Κάνεις Skype Κλήσεις Από Το Outlook.com

Make Skype Calls Directly From Your Outlook.com Inbox

Η Microsoft δεν σταματάει τις αλλαγές. Η τελευταία είναι μία αρκετά χρήσιμη για όσους χρησιμοποιούν το Skype, καθώς πλέον τώρα οι κλήσεις γίνονται κατευθείαν από το Outlook.com! Και μάλιστα δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις και να ανοίγεις κάθε φορά το αντίστοιχο πρόγραμμα όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Για να ενεργοποιήσεις αυτή τη λειτουργία, πρέπει να εγκαταστήσεις ένα plugin, πρόσθετο, στον browser σου. Μετά από αυτό, δουλεύει κανονικά όπως το Skype που είχαμε τόσα χρόνια. Μπορείς να επιλέξεις το όνομα αυτού που θες να καλέσεις και με το πάτημα του εικονιδίου να ξεκινήσει η κλήση. Μπορείς να κάνεις βίντεο κλήσεις, κλήσεις, ή απλά να στείλεις μήνυμα.

Η υπηρεσία έχει λανσαριστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από σήμερα και θα είναι διαθέσιμη τις προσεχείς εβδομάδες στις ΗΠΑ και τη Γερμανία. Παγκόσμια υποστήριξη λέγεται για να φτάσει το καλοκαίρι, μετά τον Ιούνιο.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=meT0MN_wh0A?rel=0&w=640&h=360]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: