Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Υποστήριξη για εμπρόσθιες κάμερες για κλήσεις μέσω Skype έρχονται στο Windows Phone Mango


Όταν η Microsoft ανακοίνωσε το Samsung SGH-i937 με το Windows Phone 7 Mango εγκατεστημένο, παρατηρήσαμε ότι στο πάνω μέρος της συσκευής υπήρχε μία εμπρόσθια κάμερα, και αυτό μας έκανε να απορούμε καθώς δεν υποστηρίζεται από τα Windows Phone. Τώρα η εταιρία επιβεβαίωσε ότι οι συσκευές με προ-εγκατεστημένο το Mango θα έχουν υποστήριξη για κάμερες και στο μπροστινό μέρος της συσκευής. Αυτό είναι πολύ καλό διότι θα ενσωματωθεί και το Skype στο λογισμικό σύντομα.

Η επιβεβαίωση ήρθε από το event TechEd στο Redmond στη Νέα Ζηλανδία, στο οποίο δύο εργαζόμενοι επίσης αποκάλυψαν ότι το Lync Mobile θα επεκταθεί σε περισσότερες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των iOS, Android και Symbian.

Πηγή: Engadget

Μοιράσου το με τους φίλους σου: