Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Υποτιθέμενες Φωτογραφίες Του Μπροστινού Μέρους Του Galaxy Note 3

Alleged Galaxy Note 3 front panel leak

Με λίγο πάνω από μία εβδομάδα να απομένει μέχρι την αποκάλυψη του, το Note 3 είναι ίσως το πιο πολυσυζητημένο κινητό αυτή τη στιγμή.

Ενώ υπάρχουν αρκετές διαρροές και φήμες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Note, μέχρι τώρα ποτέ δεν είδαμε ολόκληρο το κινητό, ή τουλάχιστον το μπροστινό μέρος για να καταλάβουμε πως ακριβώς μοιάζει. Ο Αυστραλιανός Sonny Dickson όμως δεν το άφησε έτσι.

Ο Dickson ανέβασε τις παρακάτω φωτογραφίες που δείχνουν αναλυτικά τον νέο σχεδιασμό του Note 3, όμως θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί αφού η Samsung έχει στείλει διαφορετικά πρωτότυπα μοντέλα ώστε να μην ξέρουν ούτε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας ποιο είναι το τελικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Samsung θα ανακοινώσει το Galaxy Note 3 στις 4 Σεπτεμβρίου μαζί με το έξυπνο ρολόι Galaxy Gear. Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται Snapdragon 800 επεξεργαστής (τουλάχιστον αρχικά), 3GB μνήμη RAM, και 13MP κάμερα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: