Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Υποτιθέμενη Φωτογραφία Του Φθηνότερου iPhone Αποκαλύπτει Πολυανθρακικό Σώμα

Budget iPhone Body leak

Οι φήμες σχετικά με φθηνότερο iPhone φουντώνουν ξανά, όμως υπάρχει ένα είδος προόδου. Η κατασκευάστρια εταιρία θηκών προστασίας Tactus εντόπισε το πίσω μέρος του iPhone αυτού σε ένα εργοστάσιο που παρέχει μέρη στη Foxconn. Ή έτσι θέλουν να λένε. Όπως και να έχει, στη φωτογραφία που δημοσίευσαν αποκαλύπτουν πως το πίσω μέρος του κινητού είναι πολυανθρακικό, όπως και στα πρώτα τρία iPhone. Οι διαφορές που μπορούμε να διακρίνουμε σε σχέση με τα πρώτα iPhone είναι ότι έχει flash δίπλα στον φακό, τα κουμπιά έντασης είναι πλέον ξεχωριστά και ο σχεδιασμός είναι επίπεδος. Η Tactus επίσης πρόσθεσε ότι αυτό το σώμα είναι ελαφρώς ψηλότερο, ευρύτερο και παχύτερο από των iPhone 4 και 4S.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: