Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Φήμες Για Οθόνη Από Άκρη Σε Άκρη Σε Νέο Κινητό Της Motorola

Μετά από πολύ καιρό απουσίας η Motorola θα προσπαθήσει να κάνει μια δυναμική επανεμφάνιση παρουσιάζοντας δύο νέες συσκευές, εκ των οποίων η μία από αυτές θα είναι με οθόνη από άκρη σε άκρη, όπως αναφέρει και το Bloomberg. Ήδη στις προσκλήσεις που έστειλε στους δημοσιογραφους υπαινίσσεται για μία νέα οθόνη που θα φτάνει στα άκρα, άρα οι φήμες ευσταθούν κάπως.

Στις 5 Σεμπτεμβριου η Motorola θα πραγματοποιήσει εκδήλωση μαζί με την Verizon στην Νεα Υόρκη. Η πρόσκληση αναφέρει “Motorola. On Display.” και περιμένουμε να δούμε το Droid RAZR HD και το Droid RAZR M. Μετά ακολουθεί άλλη μια εκδήλωση μαζί με την Intel στις 18 του μήνα. Αυτή την φορά η πρόσκληση αναφέρει “Let us take you to the edge”.

Το Bloomberg αναφέρει ότι η νέα οθονη της Motorola θα παρουσιαστεί αυτή την εβδομάδα αλλά το πιο πιθανό είναι να γίνει στην δεύτερη εκδήλωση στο Λονδίνο. Πάντως από τις φωτογραφίες που έχουν διαρέυσει ξέρουμε ήδη για την edge-to-edge οθόνη χωρίς bezel του RAZR HD, το οποίο διαθέτει επεξεργαστή της Intel με δύο πυρήνες στα 1.8GHz (Atom Z2580) με PowerVR SGX 544MP2 GPU και υποστήριξη για δίκτυα LTE.

Αυτές θα είναι οι πρώτες συσκευές της Motorola μετα την εξαγορά της απο την Google και αν μην τι άλλο αξίζουν της προσοχης μας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: