Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΕΣ] Η BlackBerry Ετοιμάζει Νέα Κινητά Στη Σειρά Torch

BlackBerry 10 Torch

Θυμάστε τη σειρά Torch; Οι πιο πολλοί, συν της BlackBerry, δεν θέλουν λόγω κακών συσκευών, όμως φαίνεται πως η Καναδέζικη εταιρία θα την αναβιώσει. Αυτό μπορούμε να το συμπεράνουμε από μία πατέντα που κατέθεσε η BlackBerry στο γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία δείχνει το σχεδιασμό μίας ηλεκτρονικής συσκευής που συνδυάζει το σώμα με οθόνη αφής του Z10 με ένα QWERTY πληκτρολόγιο να βγαίνει από κάτω του μιας και είναι slider, παρόμοιο με το Blackberry Torch 9800. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούμε για BlackBerry 10 Torch κινητό, οπότε δεν έχουμε φωτογραφία ή τεχνικά χαρακτηριστικά να μοιραστούμε. Μόλις έχουμε περισσότερα νέα θα τα μοιραστούμε αφού είμαστε και το μοναδικό ελληνικό blog που έχουμε καλύψει όλα τα νέα για το BlackBerry 10. Μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: