Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΕΣ] Η LG Ξαναμπαίνει Στην Αγορά Των Windows Phone Με Νέο Κινητό

WindowsPhone

H LG σχεδιάζει να προστεθεί στη λίστα των κατασκευαστών οι οποίοι εργάζονται για συσκευές που τροφοδοτούνται από το Windows Phone 8. Σύμφωνα με το LightreadingIndia, μία συσκευή με Windows Phone 8 είναι υπό ανάπτυξη στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Κορεάτικης εταιρίας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απολύτως ότι θα δούμε μία τέτοια συσκευή, τουλάχιστον σε παγκόσμια κλίμακα. Ο κορεάτικος κατασκευαστής εξετάζει ακόμη τις συνθήκες της αγοράς των Windows Phone, και αν αποφασίσει να κυκλοφορήσει μία νέα συσκευή με αυτό το λειτουργικό στο μέλλον, θα το κάνει. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε Windows Phone από την LG – στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει μερικά, όπως αυτό της φωτογραφίας, τα οποία δεν τα πήγαν και τόσο καλά στις πωλήσεις.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: