Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΕΣ] Η Microsoft Δουλεύει Επάνω Σε 7-ιντσο Surface

Microsoft Surface TC

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο tablets στη σειρά Surface με οθόνες 10,6-ιντσών και τα δύο, και μάλλον από ότι ακούγεται κατασκευάζει και μικρότερα. Σύμφωνα με τον Peter Klien από την εταιρία που ρωτήθηκε σχετικά με 7-ιντσο Surface, απάντησε “νομίζω ότι πραγματικά δημιουργούμε για να προσφέρουμε το πιο ευέλικτο σύνολο εμπειρίας σε όλες τις μορφές, ότι αυτό είναι 4-ιντσών, 5-ιντσών, 7-ιντσών, 8-ιντσών, 10-ιντσών, 13-ιντσών.” Και πρόσθεσε ότι θα δουλέψουν με τους συνεργάτες τους βάση τη ζήτηση. Προφανώς δεν έγινε σαφές αν πραγματικά δουλεύουν σε μικρότερο Windows 8 tablet, όμως αναρωτιόμαστε πως ακριβώς θα είναι αν υπάρχει. Το μόνο σίγουρο είναι για να πουλήσει θα πρέπει να τιμολογηθεί σωστά ώστε να πολεμήσει στα ίσα το Nexus 7 της Google και το ακριβότερο iPad mini της Apple.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: