Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΕΣ] Η Microsoft Θα Ανακοινώσει Την Νέα Γενιά Surface Τον Ιούνιο

The Surface Movement

Αν και δεν έχει περάσει πολύς καιρός απο τότε που η Microsoft ανακοίνωσε το δικό της tablet με Windows 8, το Surface, φαίνεται ότι τον Ιούνιο θα μας παρουσιάσει την επόμενη γενιά. Αρχικά οι φήμες έλεγαν για 7-ίντσο tablet, αλλά σύμφωνα με το DigiTimes, η εταιρεία θα ανακοινώσει και το Surface 2 στο συνέδριο των προγραμματιστών που γίνεται κάθε χρόνο. Η Microsoft θα διατηρήσει τους προμηθευτές που είχε για τα πρώτα Surface, με την Petragon Technology ως βασικό κατασκευαστή. Οι Samsung και LG θα είναι για τις οθόνες, η Corning για το Gorilla glass, οι Intel και Nvidia για τους επεξεργαστές, η LG για τις μπαταρίες και τα πάνελ αφής από την TPK Youngfast. Όλοι οι προμηθευτές πάντως έχουν αρνηθεί να σχολιάσουν τις φήμες και μέχρις στιγμής και έτσι δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: