[ΦΗΜΕΣ] Το Ερχόμενο iPhone Θα Έχει 13-megapixel Κάμερα Από Την Sony

[ΦΗΜΕΣ] Το Ερχόμενο iPhone Θα Έχει 13-megapixel Κάμερα Από Την Sony

Έχουμε μείνει έκπληκτοι από τις πολλές φήμες σχετικά με την επόμενη γενιά iPhone, που ονομάστηκε ανεπίσημα iPhone 5S, και το iLounge βάζει και άλλη μια φήμη στο δημοφιλές πλέον κινητό με μια μικρή ενημέρωση την Παρασκευή. Το iPhone 5S είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει σαφώς γρηγορότερο επεξεργαστή, κάτι που η εταιρία του Cupertino κάνει από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο μοντέλο, αλλά ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι η πιθανότητα ύπαρξης αισθητήρα κάμερας 13-megapixels που θα παρέχεται από την Sony.

To iPhone 5 είναι σαφώς ένα από τα καλύτερα κινητά, και ενώ τα megapixels σπάνια καθόριζαν την ολική απόδοση μιας κάμερας, σίγουρα θα είναι σημαντικό, αν η Apple αποφάσισε να κάνει ένα τόσο σημαντικό άλμα. Η εταιρία πάντοτε υπερηφανευόταν για την επιτυχημένη σειρά κινητών έχοντας ως ατού της την λήψη μιας αξιοπρεπής φωτογραφίας, και παρόλο που οι συζήτηση για σένσορα 13-megapixel δεν μπορεί να γίνει πιστευτή σε όλους, αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες που λαμβάνονται από το iLounge προέρχονται από τρέχοντα πρωτότυπα μοντέλα του iPhone.

Οι κωδικές ονομασίες των πρωτοτύπων, προς το παρόν λέγεται πως είναι Ν51 και Ν53, και σύμφωνα με τα εκατομμύρια των αναφορών που εκδίδονται τους τελευταίους μήνες, το iLounge επιβεβαιώνει την ύπαρξη ίδιου σχεδιασμού με το iPhone 5.

Η κάμερα του iPhone 5 είναι σαφώς καλύτερη από του προκάτοχου της, ιδιαίτερα σε μέρη με ελλειπή φωτισμό, αλλά με την Sony να παράγει την νέα κάμερα, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η διαφορά αυτή τη φορά θα είναι ακόμα πιο εμφανής.

Όσον αφορά τις ειδήσεις περι των υπολοίπων iDevices, το iLounge επίσης αναφέρει ότι το iPad mini θα αναβαθμιστεί με οθόνη Retina, με κωδική ονομασία J85, και με το 5ης γενιάς iPad με κωδική ονομασία J72 να κυκλοφορεί ταυτόχρονα με το αναβαθμισμένο iPad mini. Όπως και με το iPhone 4S, έτσι και με το iPad Mini περιμένουμε οτι θα έχει μια πολύ παρόμοια, αν όχι ίδια μορφή με την τρέχουσα έκδοση.

 Πηγη

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.