Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΕΣ] Το Πρώτο BlackBerry 10 Smartphone Θα Ονομάζεται Z10

BlackBerry 10 Dev Alpha B

Το smartphone με BlackBerry 10 της Research In Motion που προηγουμένως ήταν γνωστό ως L-Series και “London”, λέγεται ότι θα έχει όνομα BlackBerry Z10 σύμφωνα με διαφημιστικό υλικό που απέκτησε το UnwiredView. Επιπλέον, το κινητό με πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο και BlackBerry 10 θα έχει όνομα BlackBerry X10.

Το BlackBerry 10 θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του από τις 30 Ιανουαρίου με εκδήλωση που θα γίνει στη Νέα Υόρκη και όπως έμαθε το Tech Community, θα κυκλοφορεί σταδιακά ανά μία εβδομάδα σε όλο και περισσότερες χώρες. Το BlackBerry 10 σαν λειτουργικό είναι έτοιμο, και αν κρίνουμε και από αυτές τις φωτογραφίες, τότε και το BlackBerry Z10. Ακόμα δεν έχουμε δει το X10 το οποίο μάλλον θα το φυλάει σαν έκπληξη η Καναδέζικη εταιρία.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: