Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΕΣ] Το Google Now Θα Γίνει Η Νέα Αρχική Σελίδα Του Google

Google Now

Η βραβευμένη έξυπνη προσωπική βοηθός της Google τώρα μπορεί να έρθει στην αρχική σελίδα της εταιρείας. Το ανεπίσημο blog Google Operating System πρόσφατα ανακάλυψε το νέο χαρακτηριστικό να αναφέρεται σε γραμμές κώδικα, κάτι που υποδηλώνει την άφιξή του στον Ιστό. Το Now για τώρα είναι μόνο διαθέσιμο σε Android συσκευές με την έκδοση 4.1 και νεότερη, και πιο παλιά φημολογούταν πως θα έρθει και στο iOS, αλλά και στο Chrome. Ο πηγαίος κώδικας υποδεικνύει ότι το Google Now στο web θα μοιράζεται τα ίδια χαρακτηριστικά με το Android, επιτρέποντας στα άτομα να ορίσουν μία θέση για το σπίτι και την εργασία για να βλέπουν σχετικές πληροφορίες όπως τον καιρό, τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις κοντινές περιοχές. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα λανσαριστεί, αλλά υποθέτουμε πως μπορεί να ανακοινωθεί στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών, I/O Developers Conference, στις 15 Μαΐου.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: