[ΦΗΜΕΣ] Το iPhone 5S Θα Έχει Τον Επεξεργαστή Apple A7 Και Αισθητήρα Κίνησης

Το Φθηνό iPhone Φημολογείται Ότι Έχει 4-Ιντσών Οθόνη, Χρωματικές Επιλογές

iPhone 5 hands-on

Με σχεδόν πάνω από δύο εβδομάδες έως ότου η Apple ανακοινώσει το iPhone 5S σε υποτιθέμενη εκδήλωση στις 10 Σεπτεμβρίου, οι φήμες για το νέο iPhone έχουν πάρει φωτιά.

Οι τελευταίες φήμες έρχονται από την Fox News και τον Clayton Morris, ο οποίος ισχυρίζεται ότι οι πηγές του του λένε ότι το chipset A7 θα βρίσκεται μέσα στο επερχόμενο iPhone 5S και θα προσφέρει 31% αύξηση στη ταχύτητα σε σχέση με το σημερινό iPhone 5.

“Ακούω ότι είναι πολύ γρήγορο,” λέει ο Morris στο tweet του.

Αυτή η αύξηση σίγουρα δεν είναι τίποτα εντυπωσιακό, όμως μιλάμε για μία μικρή αναβάθμιση στο hardware του iPhone από 5 σε 5S, και για αυτό δεν μας εκπλήσσει.

Πέρα όμως από την αποκάλυψη του A7 επεξεργαστή, ο Morris αποκάλυψε σε άλλο tweet ότι “έχω ακούσει επίσης ότι υπάρχει ένα ξεχωριστό chip αφιερωμένο στην παρακολούθηση της κίνησης. Θα πρέπει να είναι μια ενδιαφέρουσα αναβάθμιση της κάμερας.”

Η κάμερα του νέου iPhone θα δεχθεί μια σπουδαία αναβάθμιση (σε αντίθεση με όλα τα άλλα), λαμβάνοντας αισθητήρα 13-megapixel και διπλό LED flash για να φωτίζει περισσότερο το αντικείμενο όταν δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός, και με την προσθήκη ενός αισθητήρα για την κίνηση τότε ίσως βοηθήσει στην καταγραφή πιο σταθερών φωτογραφιών και βίντεο.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που φημολογείται για το iPhone 5S είναι η αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων ώστε να μπορεί μόνο ο κάτοχος του κινητού να ξεκλειδώσει το κινητό. Τέλος, μαζί με το 5S θα ανακοινωθεί μία χρυσή έκδοσή του και το 5C, ένα οικονομικότερο smartphone από πλαστικό για να ανακάμψουν οι πωλήσεις στις αναδυόμενες αγορές και την Κίνα. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.