Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΕΣ] Το Lumia EOS Θα Κυκλοφορήσει Με Αλουμινένιο Σώμα

Nokia EOS

Στις πρώτες φωτογραφίες που απεικόνιζαν το EOS, το υλικό κατασκευής ήταν το πολυκαρβονικό πλαστικό, το οποίο μπορώ να πω ότι αφήνει πολύ καλή αίσθηση στο χέρι, και όχι άσχημη όπως άλλα πλαστικά. Μια νέα φωτογραφία δείχνει ότι η Nokia θα λανσάρει δύο εκδόσεις του κινητού. Μία με πολυκαρβονικό πλαστικό και μία με αλουμίνιο. To Lumia EOS θα είναι το πρώτο Windows Phone κινητό με την τεχνολογία PureView στα 41-megapixel και ίσως η Nokia θέλει να κάνει το κινητό πιο ελκυστικό με το αλουμίνιο, αφού το κατάφερε η HTC με το One. Αν και σχεδιαστικά δεν ξέρουμε πως θα είναι το κινητό στην αλουμινένια έκδοση, οι φωτογραφίες ίσως έχουν μια δόση αλήθειας αφού η Φιλανδική εταιρεία είναι γνωστή για την ποιότητά της. Η ανακοίνωσή του θα γίνει στις 11 Ιουλίου, στο event “Zoom Reinvented” οπότε θα τα μάθουμε όλα εκεί. Τι λέτε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: