Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΗ] Η Apple Θα Αρχίσει Να Φτιάχνει Τα Δικά Της Chips

Apple A6X

Σύμφωνα με το SemiAccurate, ένα site που δεν είναι γνωστό για τις φήμες σχετικά με τα προϊόντα της Apple, η Apple μόλις αγόρασε ένα εργοστάσιο κατασκευής chips, ενισχύοντας τις φήμες ότι ο γίγαντας του Cupertino μπορεί να αρχίσει να κατασκευάζει τα δικά του chips.

Δεν υπάρχουν στοιχεία για την εταιρεία που η Apple έχει επενδύσει, όμως ψάχνοντας βαθύτερα, βλέπουμε πως μάλλον πρόκειται για την UMC, United Microelectronics Corporation. Αυτή είναι μία εταιρία στη Ταϊβάν που ιδρύθηκε το 1980.

Ξέρουμε πως οι συσκευές της Apple χρησιμοποιούν ARM επεξεργαστές που παρασκευάζονται από μία άλλη μεγάλη εταιρία, την Samsung. Λόγω του έντονου ανταγωνισμού μεταξύ των δύο εταιρειών, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι η Apple προσπαθεί να απομακρυνθεί από τη Samsung και να κατασκευάσει τα δικά της τσιπς.

Δεν ξέρουμε αν αυτές οι φήμες αληθεύουν, καθώς στο παρελθόν μόνο μία φορά το SemiAccurate έπεσε μέσα. Μόλις έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: