Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΗ] Η Apple Θα Κυκλοφορήσει Οικονομικότερο iPad mini

iPad mini hands-on

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του iPad mini είναι ότι η τιμή του είναι υψηλότερη από τους αντιπάλους του, όπως το Google Nexus 7. Το MacRumors όμως μας ενημερώνει για μία νέα έρευνα από τον αναλυτή Ming-Chi Kuo της KGI Securities που ισχυρίζεται πως η Apple άκουσε την άποψη του κόσμου σχετικά με τη τιμή και έτσι ετοιμάζει ένα iPad mini που θα κοστίζει περίπου $200 με $250 όταν κυκλοφορήσει. Συγκεκριμένα, ο Kuo γράφει ότι «για να κόψουν το κόστος, η Apple θα μπορούσε να ασκήσει πιέσεις για χαμηλότερες τιμές των εξαρτημάτων, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μία πιο προηγμένη διαδικασία για την παραγωγή του επεξεργαστή A5, να απλοποιήσει την παραγωγή του μεταλλικού περιβλήματος, να αφαιρέσει την πίσω κάμερα, να μειώσει την χωρητικότητα στα 8GB και να βρει περισσότερες προμηθευτές εξαρτημάτων για μείωση του κόστους.» Από τα λεγόμενά του καταλαβαίνουμε πως η Apple θέλει να μειώσει τις τιμές χωρίς να χάνει στην ποιότητα. Εσείς θα το αγοράζατε στα €200;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: