Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΗ] Και Η Motorola Ετοιμάζει Έξυπνο Ρολόι

Motorola MOTOACTV

Τα έξυπνα ρολόγια φαίνεται να είναι η επόμενη μεγάλη τεχνολογία που οι εταιρείες εργάζονται. Η Apple φημολογείται για το iWatch, η Samsung για ένα δικό της, και τώρα η Motorola είναι η νέα εταιρία που ακούγεται πως μπαίνει σε αυτή την επερχόμενη αγορά. Η εταιρία πρόσφατα δήλωσε πως ψάχνει ένα νέο ανώτερο διευθυντή του βιομηχανικού σχεδιασμού για τέτοια τεχνολογία. Η εταιρία ζητάει κάποιον που να «παρέχει στρατηγική ηγεσία, πρωτοπόρος της καινοτομίας και να εφαρμόζει βέλτιστες πρακτικές για να δημιουργήσει ένα νέο σχεδιασμό παγκόσμιας τάξης σε συσκευές που φοριούνται στη Motorola.» Είναι ξεκάθαρο πως οι Αμερικάνοι ετοιμάζουν κάτι, και πιθανόν να αφορά ένα ρολόι. Η Google που πλέον κατέχει την Motorola Mobility έχει φτιάξει τα περίφημα Google Glass και έτσι έχει ήδη εμπειρία και άτομα επάνω σε αυτό.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: