Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΗ] Το Apple iPhone 5S Θα Μπορεί Να Τραβάει Αργό Βίντεο Στα 120fps

iOS 7

Από τότε που το Apple iOS 7 preview 3 κυκλοφόρησε για τους προγραμματιστές, νέα χαρακτηριστικά που ακούμε για πρώτη φορά στο iOS έρχονται στο φως. Ένα από αυτά που μάθαμε τώρα ονομάζεται Mogul και ίσως το χρησιμοποιήσει η Apple από το iPhone 5S και μετά για να βοηθήσει στη διαφήμιση του κινητού. Το Mogul είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που ετοιμάζει η Apple με το οποίο ο χρήστης μπορεί να τραβήξει πολύ αργό βίντεο στα 120fps. Ωστόσο η ανάλυση που καταγράφεται το βίντεο παραμένει άγνωστη. Η Samsung που έχει το ίδιο χαρακτηριστικό στην Galaxy Camera τραβάει με 480p, και αυτό δεν είναι ωραίο. Ελπίζουμε η Apple να κάνει καλή δουλειά και να δούμε full HD βίντεο. Παρακάτω είναι ένα δείγμα από την Samsung για να δεις. Μόλις έχουμε νεότερα ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: