Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΗ] Το HTC One θα Αναβαθμιστεί Μέσα Στο 2013

HTC One hands-on

Μετά την μεγάλη επιτυχία του HTC One, η Ταϊβανέζικη εταιρία θέλει να συνεχίσει την καλή δουλειά και στο 2014. Αναμένοντας την επόμενη “μεγάλη ναυαρχίδα” της HTC, περιμένουμε να έχει μικρές ενημερώσεις στο εξωτερικό της συσκευής αλλά και σε hardware, με την κωδική ονομασία HTC M8. Επίσης μόλις πάρει η συσκευή την έγκριση του FCC, η συσκευή θα αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Η επόμενη ναυαρχίδα αναμένεται να έχει ισχυρό επεξεργαστή, ίσως τον Snapdragon 800 σε αντίθεση με τον 600 που έχει το τωρινό One, με την οθόνη του να κυμαίνεται στις 4,7 με 5,0 ίντσες.

Αυτά λοιπόν είναι ενδιαφέροντα νέα. Με λίγα λόγια περιμένουμε μία μικρή ενημερωμένη έκδοση του HTC One, με ένα όνομα σαν HTC One 2 ή One+ όπως έγινε πέρσι με το One X+. Ή κάτι τέτοιο. Φυσικά αυτά είναι φήμες και δεν πρέπει να τα θεωρούμε σίγουρα. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: