Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΗ] Το PlayBook Θα Αναβαθμιστεί Στο BlackBerry 10 Τις Επόμενες Εβδομάδες

BlackBerry Playbook

Η BlackBerry δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα πότε το BlackBerry 10 για το BlackBerry PlayBook θα κυκλοφορήσει, και τώρα φαίνεται ότι η ενημέρωση μπορεί να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Τα νέα έρχονται από τον επίσημο Μεξικάνικο λογαριασμό στο Twitter της BlackBerry, που δημοσίευσε το ακόλουθο μήνυμα στο Twitter σχετικά με το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του BlackBerry 10 για το PlayBook:

@BlackBerry Mex @carlos_Wmg Hello. In the next few weeks will be available OS10 update w / the PlayBooK! Please be alert!

Το tweet έχει πλέον αφαιρεθεί από το Twitter. Μόλις έχουμε μερικές ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με την ακριβή ημερομηνία έναρξης της ενημέρωσης του BlackBerry 10 για το PlayBook θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: