Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Φτιάξε Ένα Παλιάς Σχολής Arcade Μηχάνημα Με Ένα Android Tablet

Με την αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας την θέση των κλασσικών παιχνιδομηχανών, όπως το φλιπεράκι, πήραν τα tablet, και πόσοι από εμάς ακούγοντας τους πιο μεγάλους δεν θα θέλαμε να παίξουμε με ένα από αυτά;

Τη λύση σ΄ αυτό το πρόβλημα ήρθε να δώσει η Mediocre team (δημοφιλή για τη δημιουργία του Sprinkle), η οποία δημιούργησε το Granny Smith. Είναι φτιαγμένο από χαρτόνι, ξύλο, κάποια κουμπιά arcade, ένα Android tablet (το Asus Transformer Pad TF300T) και ενα Zeemote bluetooth τηλεχειριστήριο ώστε να προσομοιώνει τα παλιά Arcade μηχανήματα.

Δύστυχος δεν ξέρουμε εάν θα κυκλοφορήσει στην Αμερική και συνεπώς Ελλάδα. Πάντως είναι μια αξιόλογη προσπάθεια που μας φέρνει κοντά σε μακρινές εποχές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία του επισκεφθείτε το blog της Mediocre.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: