Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Φωτογραφίες Από Τα Νέα Γραφεία Της Google Στο Λονδίνο, Εκεί Που Ο Καθένας Θα Ήθελε Να Δουλέψει

Μπιλιαρδάκι, video games, τηλεοράσεις, τέλειες εγκαταστάσεις, δωρεάν φαγητό και καφές και φυσικά ένας τέλειος μισθός μήπως σου φαίνεται ουτοπία; Στη Google δεν είναι!

Είναι γνωστό ότι η Google έχει τέλειες συνθήκες εργασίες και πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να δουλέψουν εκεί (όχι μόνο για τα λεφτά). Εκτός από όσα αναφέραμε στην αρχή υπάρχουν παιδότοποι και διάφορα άλλα σε κάθε γραφεία της Google. Αυτή τη φορά μήπως παράκανε όμως (προς το καλό);

Στο τέταρτο όροφο των γραφείων στο Λονδίνο γκρέμισαν τους τοίχους και πέταξαν ό,τι υπήρχε στον όροφο και τον σχεδίασαν ολοκληρωτικά από την αρχή. Με τη τελευταία λέξη της μόδας και τεχνολογίας κατασκεύασαν τον 4ο ώστε να μη θυμίζει Γη. Από τις παρακάτω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από εργαζόμενο της εταιρίας είναι ξεκάθαρο ότι έχουν ξοδέψει χιλιάδες εργατοώρες, και ακόμα περισσότερα λεφτά για να το φτιάξουν.

Βέβαια, όπως είπε και ο Nelson Mattos (Αντιπρόεδρος Μηχανικής της Google) εκεί έχουν προσλάβει τους πιο έξυπνους και πιο ικανούς μηχανικούς της Μεγάλης Βρετανίας, και σίγουρα αξίζουν τους ανάλογους χώρους εργασίας.

Επίσης προσθέτει: “Αντίθετα από την κατεστημένη λογική, τα διασκεδαστικά γραφεία δεν βλάπτουν. Η εμπειρία μας έχει δείξει πως ένα άνετο, ανοιχτό και διασκεδαστικό περιβάλλον ενισχύει την συνεργασία και την δημιουργικότητα. Οι ανοιχτοί χώροι δημιουργούν περισσότερες πιθανότητες για τυχαίες αλληλεπιδράσεις. Και οι τυχαίες αλληλεπιδράσεις συχνά οδηγούν στις πιο σπουδαίες ιδέες. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας προέρχονται από άσχετες, μεταξύ τους, ομάδες που μαθαίνουν ο ένας για την δουλειά του άλλου και αρχίζουν μαζί να συζητούν νέες προσεγγίσεις γι αυτή.”

Πηγή: Digital Life, Αρχική πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το με τους φίλους σου: