Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Φωτογραφίες Και Βίντεο Του 5-Ιντσου BlackBerry Z30 Διέρρευσαν

BlackBerry Z30 leak

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ακούσαμε ότι το φημολογούμενο BlackBerry A10 θα ονομαζόταν BlackBerry Z30 λόγω ενός λογοτύπου που βρέθηκε στο λειτουργικό, και τώρα έχουμε περισσότερες διαρροές.

Οι ακόλουθες φωτογραφίες του BlackBerry Z30 ανακαλύφθηκαν από τα παιδιά πίσω από CrackBerry από κάποια βίντεο που σου μαθαίνουν πως να χειριστείς το νέο BlackBerry 10 κινητό. Στα βίντεο, το κινητό φαίνεται με μία μεγάλη οθόνη και υποψιαζόμαστε πως είναι η 5-ιντση ανάλυσης 1280 x 720 pixels που ξέραμε από προηγούμενες διαρροές.

Το BlackBerry Z30 φημολογείται ότι έχει επεξεργαστή δύο πυρήνων σε ταχύτητες 1,7GHz, 2GB μνήμη RAM και 16GB χωρητικότητα επεκτάσιμη μέχρι 64GB. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα λανσαριστεί και σε ποια τιμή. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε πρώτοι όπως πάντα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: