Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Φωτογραφίες Του Apple iPhone 5S Διέρρευσαν

Apple iPhone 5S leak

Φαίνεται πως η Apple έχει σχεδόν έτοιμο το iPhone 5S, και για πρώτη φορά έχουμε κάποιες υποτιθέμενες αληθινές φωτογραφίες του, χάρη στο MacRumors. Από τις φωτογραφίες μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο κύριος σχεδιασμός παραμένει ο ίδιος σε ένα τεράστιο βαθμό, με μία μικρή τροποποίηση να έχει γίνει στη θέση του flash δίπλα στη κάμερα, καθώς από μονό LED flash έγινε διπλό για ακόμα καλύτερες λήψεις. Εσωτερικά έχουν γίνει αλλαγές στη μητρική πλακέτα, ή αλλιώς logic board όπως την αποκαλεί η Apple, ενώ υπάρχει επίσης και μεγαλύτερη μπαταρία. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον επεξεργαστή αφού δεν έχει ετικέτα επάνω του, κάτι που υποδηλώνει πως είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο που μπορεί να χρησιμοποιεί νέο επεξεργαστή. Η Apple αναμένεται να λανσάρει το νέο iPhone αργότερα μέσα στο χρόνο, μαζί με ένα οικονομικότερο από πλαστικό, και η ανακοίνωσή τους ίσως να γίνει τον Σεπτέμβριο. Μείνετε συντονισμένοι στο Tech Community για νεότερα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: