Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Φωτογραφίες Του Lumia 925 Με Την Ενημέρωση Amber

Windows Phone Amber update leak

Μέρος της επερχόμενης αναβάθμισης των Windows Phone με την ονομασία Amber αποκάλυψαν φωτογραφίες του Lumia 925 που δημοσιεύτηκαν από Κινέζικο blog.

Η λειτουργίες που αποκαλύπτονται είναι η ένδειξη της ώρας στην αρχική οθόνη ακόμα και αν το κινητό είναι σε sleep mode, το ραδιόφωνο που θα είναι διαθέσιμο σε πολλά Windows Phone και τέλος μέσα από τις ρυθμίσεις να ορίσει ο χρήστης τον κορεσμό των χρωμάτων και την θερμοκρασία. Επίσης θα επιτρέπει στους χρήστες να γυρίσουν το τηλέφωνο και να το τοποθετήσουν ανάποδα σε μια επιφάνεια ενεργοποιώντας την αθόρυβη λειτουργία.

Οι λειτουργίες που αναφέρθηκαν είναι μέρος της GDR2 ενημέρωσης που θα ανακοινωθεί τον Ιούνιο από την Microsoft, ενώ η τρίτη είναι προγραμματισμένη για το 2013 και θα φέρει την υποστήριξη ανάλυσης 1080 x 1920 pixels. Η ενημέρωση Amber είναι προ-εγκατεστημένη στο Lumia 925 που παρουσιάστηκε στις 14 Μαίου στην Αγγλία.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: