Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Χρήστες Του Νέου Nexus 7 Κάνουν Λόγο Για Κακή Οθόνη Και Προβληματικό GPS

Google Nexus 7 2nd gen hands-on

Η Google πριν από λίγες βδομάδες ανακοίνωσε το Nexus 7 2ης γενιάς, αλλά πολύ γρήγορα θα πρέπει να λύσει κάποια προβλήματα που έχει η συσκευή.

Χρήστες έκαναν παράπονα στο Google Products Forum για ασταθή οθόνη και προβλήματα στο πληκτρολόγιο. Επίσης θέματα φαίνεται να έχει και το GPS γιατί κατά τη πλοήγηση μετά τα 2 πρώτα λεπτά λειτουργίας το σήμα χάνεται.

Η Google αντικατέστησε τα προβληματικά Nexus με καινούργια, με τους χρήστες όμως να αντιμετωπίζουν νέα προβλήματα αυτήν τη φορά. Τα προβλήματα είναι παρόμοια με αυτά που σας γράψαμε στην αρχή και έρχονται να προστεθούν κάποια σχετικά με λανθασμένα taps και taps που δεν έκανε ο χρήστης. Κάποιοι μάλιστα αντιμετωπίζουν προβλήματα και στη χωρητικότητα.

Λογικά τα όποια προβλήματα έχουν τα νέα Nexus 7 θα λυθούν με αναβάθμιση λογισμικού από την Google. Ελπίζουμε αυτά που θα έρθουν Ελλάδα να μην έχουν ελαττώματα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: