Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Χρονοδιάγραμμα Της Nokia Αποκαλύπτει Tablet Και Phablet

Nokia Finland

Εδώ και καιρό διαβάζουμε τις φήμες που θέλουν την Nokia να κυκλοφορεί δικό της tablet και phablet, και από ότι φαίνεται θα τα δούμε σύντομα, όπως αποκαλύπτει το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, το tablet θα παρουσιαστεί την τελευταία βδομάδα του Σεπτεμβρίου με Windows 8.1, και όχι με RT, αφού η Nokia δεν δείχνει να τα εμπιστεύεται και πολύ. Μάλιστα το tablet ήταν να ανακοινωθεί αυτόν το μήνα αλλά καθυστέρησε λόγω της διαθεσιμότητας των Windows 8.1

Την πρώτη βδομάδα του Νοεμβρίου αν η πηγή είναι έγκυρη θα ανακοινωθεί και το πρώτο phablet με Windows 8 για το οποίο μέχρις στιγμής ξέρουμε ότι θα έχει οθόνη 6-ιντσών όπως έχουμε δει σε φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει.

Το χρονοδιάγραμμα της Φιλανδικής εταιρείας αναφέρει ότι κάτι καινούργιο θα ανακοινώνεται κάθε μήνα ξεκινώντας τον Σεπτέμβριο με το tablet. Τον Οκτώβριο με Dual-SIM Lumia, τον επόμενο μήνα το phablet και τον Δεκέμβριο πάλι κάτι καινούργιο, ίσως είναι τα τετραπύρηνα Lumia με υποστήριξη 1080p οθονών.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: