Έρχονται Τετραπύρηνα Windows Phone 8 Phablets Στα Τέλη Του 2013

Η Nokia Ανακοίνωσε Το Oggl Για Ανέβασμα Φωτογραφιών Στο Instagram Και Το Smart Camera

Nokia Lumia Smart Camera

Τα Windows Phone είναι πάρα πολύ καλά κινητά, και σε συνδυασμό με το γρήγορο λειτουργικό τους, τα πάνε περίφημα στις επιδόσεις. Όμως επειδή τα τεχνικά χαρακτηριστικά πουλάνε, η Microsoft θέλει να πάει τις συσκευές με Windows Phone ένα βήμα παραπέρα με γρηγορότερους επεξεργαστές και μεγαλύτερες οθόνες.

Η Microsoft ετοιμάζει την τρίτη ενημέρωση του λειτουργικού με ονομασία GDR3 και αυτή φέρνει σημαντικές αλλαγές. Οι δύο αξιοσημείωτες είναι η υποστήριξη οθόνων 5- και 6-ιντσών σε 1080p full HD ανάλυση και ταυτόχρονα χρήση επεξεργαστών με τέσσερις πυρήνες. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε δυνατά phablets, όπως αυτό το Lumia με ονομασία Bendit που διέρρευσε πριν μερικές ημέρες.

Η ενημέρωση GDR3 θα διατεθεί μέσα στο χρόνο, μετά το καλοκαίρι, για όλα τα Windows Phone 8 κινητά και θα φέρει βελτιωμένη πολυδιεργασία, κέντρο ειδοποιήσεων και αλλαγές στις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές. Ταυτόχρονα επιτρέπει το λανσάρισμα των παραπάνω phablets. Σύντομα θα κυκλοφορήσει η GDR2 που θα φέρει ραδιόφωνο στα περισσότερα κινητά, βελτιώσεις στο Xbox Music, Datasense και άλλες βελτιώσεις. Το Windows Phone 8.1 ‘Blue’ θα έρθει στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Μόλις έχουμε περισσότερα νέα και διαρροές θα είστε από τους πρώτους που θα το μάθετε.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.