Αναλυτές Λένε Πως H Apple Θα Έχει Αρνητικό Εισόδημα

Αναλυτές Λένε Πως H Apple Θα Έχει Αρνητικό Εισόδημα

Apple Chart Cover

Για πρώτη φορά από το 2003 η Apple θα μπορούσε να αναφέρει αρνητική αύξηση του εισοδήματος, σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη από αναλυτές από το CNN Fortune.

Κάθε αναλυτής που συμμετείχε στην έρευνα πιστεύει ότι η Apple θα αναφέρουν χαμηλότερο εισόδημα για το 2ο τρίμηνο του 2013 (που έληξε το Μάρτιο) σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Η εταιρία αναλύσεων Thomson Financial, εκτιμά ότι τα κέρδη της Apple ανά μετοχή (EPS) για το δεύτερο φορολογικό τρίμηνο θα ανέλθει σε 10,18 δολάρια, σε σύγκριση με $ 12,30 το 2ο τρίμηνο του 2012.

Ωστόσο, οι επενδυτές δεν χρειάζεται να ανησυχούν, καθώς η Apple μόλις πηγαίνει κάτω. Η εταιρεία έχει πει ότι αναμένει τα έσοδα τριμήνου του να είναι μεταξύ $ 41 και $ 43 δισεκατομμύρια. Το μικτό κέρδος της Apple για το περασμένο έτος ήταν υψηλότερο από ποτέ του στο 47,37%, ενώ φέτος η εταιρεία φαίνεται ότι είναι κάτω σχεδόν 10 ποσοστιαίες μονάδες σε 37,5%.

Τα παρακάτω διαγράμματα, πραγματοποιούνται από τον αναλυτή της Apple, Robert Paul Leitao της Braeburn Group, μας δίνουν μια γεύση από το πώς τα οικονομικά της Apple έχουν αναπτυχθεί.

Apple Charts Q2

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.