Δοκιμή Της Gorilla Glass [POUSSIAS1]

Το POUSSIAS1 ανέβασε για άλλη μία φορά ένα ωραίο βίντεο. Αυτή τη φορά δοκιμάζει τη τεχνολογία της CORNING Gorilla Glass για τις οθόνες των κινητών. Στο βίντεο-δοκιμή πρωταγωνιστής και “πειραματόζωο” γίνεται ένα Wildfire με Android και οθόνη 3.2″ με την επικάλυψη Gorilla Glass, το οποίο για τις ανάγκες του βίντεο δέχεται επίθεση στην οθόνη με ένα 2ευρω, ένα μολύβι και ένα κλειδί.

Λίγα λόγια για αυτή τη τεχνολογία…

Τι είναι η Gorilla Glass;

Γρατζουνιές, χτυπήματα και πτώσεις συμβαίνουν στη καθημερινή ζωή ενός κινητού, αλλά η Gorilla Glass επιτρέπει τη συσκευή να αντισταθεί σε αυτές τις ζημιές. Η Gorilla Glass έχει επίσης ισχυρή αισθητική. Είναι λεπτή, με ελάχιστο βάρος και έχει ωραία αίσθηση στην αφή. Φυσικά άμα γρατζουνίσουμε με μαχαίρι δεν θα μπορέσει να το προφυλάξει…

Πως προστατεύει η Gorilla Glass
Η μοναδική σύνθεση του Gorilla Glass επιτρέπει ένα βαθύ στρώμα των υψηλών πιέσεων (που δημιουργήθηκε μέσα από μια διαδικασία ανταλλαγής ιόντων). Αυτή η συμπίεση λειτουργεί ως ένα είδος «πανοπλίας», καθιστώντας το γυαλί εξαιρετικά σκληρό και ανθεκτικό στη ζημιά.

Μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο και να δεις πως η Gorilla προστατεύει το κινητό μας από φθορές που μπορούν να γίνουν και στην ίδια τη τσέπη μας.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=L0HQZFQg8aM?hd=1&w=600&h=335]

Πηγή για τα FAQ: Επίσημος ιστότοπος

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.