[Εφαρμογές Στα Ελληνικά] Buzz the music: Κολλημένος Με Τη Μουσική;

[Εφαρμογές Στα Ελληνικά] Buzz the music: Κολλημένος Με Τη Μουσική;

Buzz the music

Το Tech Community εγκαινιάζει τη νέα στήλη “Εφαρμογές Στα Ελληνικά” για αναφορά εφαρμογών στα Ελληνικά. Η πρώτη που θα παρουσιάσουμε λέγεται Buzz the music και την έχει αναπτύξει ο Ioannis Silvestridis. Είναι ένα παιχνίδι ερωτήσεων για όσους ξέρουν τα πάντα για τη μουσική. Έχει διάφορα επίπεδα χωρισμένα σε 3 κατηγορίες – “Ελληνική μουσική”, “Ξένη μουσική” και “Ξένη και Ελληνική μουσική”. Ανάλογα με όποιο επιλέγεις σου έχεις τις ανάλογες ερώτησεις. Για παράδειγμα όταν επιλέξουμε “Ελληνική μουσική” έχει ερώτηση “Επιτυχία του Αντώνη Ρεπάνη” και πρέπει να διαλέξεις τη σωστή απάντηση ανάμεσα σε 4 επιλογές. Άμα απαντήσεις σωστά παίρνεις πόντους, και αν απαντήσεις λάθος χάνεις προχωρώντας στην επόμενη ερώτηση. Με το τέλος της ενότητας βλέπεις το σκορ σου και μπορείς εύκολα να το μοοιραστείς με φίλους σε κοινωνικά δίκτυα ή email.

Περιγραφή στο App Store

Θές να δείς πόσο καλός είσαι στη μουσική;
Τότε το BUZZ THE MUSIC φτιάχτηκε για σένα!
Παίξε με πάνω από 1000 ερωτήσεις ελληνικής και ξένης μουσικής απο όλα ta είδη. ‘Απο Γιώργο Νταλάρα και Radiohead μέχρι Παντελή Παντελίδη και Madonna! Παίξε μόνος ή με τους φίλους σου και ανέβασε τo σκόρ στο Twitter ή στείλτο με email.

Είναι ένα ωραίο παιχνίδι και όπως αναφέρει κάποιος σε σχόλιο στο App Store, είναι “χορταστικό όσο δε πάει. Για λάτρεις των κουίζ μουσικής. Δεν υπάρχει αντίστοιχο στην Ελλάδα”. Μπορείς να κατεβάσεις όλο το παιχνίδι για iPhone και iPod touch από εδώ με λιγότερο από €1 ή να το δοκιμάσεις δωρεάν από εδώ.


Είσαι και εσύ προγραμματιστής που θέλεις να αναφέρουμε δωρεάν την εφαρμογή σου στο Εφαρμογές Στα Ελληνικά; Στείλε μας email στο info@techcommunity.gr.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.