Η αναβάθμιση του HTC Flyer στο Honeycomb 3.2 διέρρευσε

Η μεγάλη αναβάθμιση του πρώτου tablet της ταϊβανέζικης εταιρίας HTC, Flyer, φαίνεται ότι θα έρθει πολύ σύντομα, καθώς ο Paul O’Brien από το MoDaCo διέθεσε στο κοινό τη πρώτη δοκιμαστική ROM μαζί με φωτογραφίες από το νέο περιβάλλον χρήστη και οδηγίες για το πως να την εγκαταστήσει κάθε κάτοχος ενός Flyer.

Οι φωτογραφίες μας παρουσιάζουν ωραία το πως είναι το νέο Sense UI με Android 3.2 Honeycomb στο HTC Flyer. Με την αναβάθμιση, το Sense UI διατηρεί το εικονικό ρολόι-widget HTC Sense Flip, τα κουμπιά Home και Multitasking και φέρνει ένα τροποποιημένο ρολόι, καθώς και τα εικονίδια της ειδοποίησης και μπαταρίας στη μπάρα, στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης. Επίσης έχει την οθόνη κλειδώματος του Sense UI 3.0 των κινητών, τροποποιημένο broswer, Ρυθμίσεις και το μενού των εφαρμογών.

Το παράξενο με αυτή την αναβάθμιση είναι ότι ονομάζεται “Sense 1.1 for Tablets”, ενώ αρχικά κυκλοφόρησε με το Sense 2.1, το οποίο θυμίζει το Sense 3.0 στα HTC smartphones.

Άμα θέλετε να κάνετε και εσείς την αναβάθμιση, ακολουθείστε αυτό τον οδηγό, αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς μπορεί να προκληθεί ζημιά στη συσκευή. Επίσης μπορεί να μην λειτουργεί σωστά, ή και καθόλου, σε ορισμένες εκδόσεις του Flyer, διότι είναι δοκιμασμένο μόνο στο 3G μοντέλο με 32 GB. Όπως αναφέρει και ο Paul, ο οδηγός συστήνεται μόνο στους ειδικούς.


Κάνε κλικ στην εικόνα για προβολή

Πηγές: Slash Gear, MoDaCo & This Is My Next

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.