Η Archos Ανακοίνωσε Tablet Για Παιδιά

Αν δεν θες το παιδί σου να παίζει με το iPad σου, μπορείς να πάρεις το νέο tablet που κυκλοφόρησε η Archos αποκλειστικά για μικρά παιδιά.

Archos ChildPad

Archos ChildPad είναι η ονομασία του, και πρόκειται για ένα φθηνό tablet 7 ιντσών. Το θέμα του είναι τα διάσημα σκιουράκια Alvin and the Chipmunks από την γνωστή παιδική ταινία, και γενικότερα χρησιμοποιούνται για το marketing. Η συσκευή φοράει την τελευταία έκδοση του Android (4.0 ICS), λειτουργεί με επεξεργαστή στο 1GHz και έχει μία κάμερα στο μπροστινό μέρος.

Η Archos έχει όμως κόψει μερικά πράγματα από το ChildPad για να γίνει οικονομικό – τα μεγαλύτερα είναι η resistive οθόνη και η έλλειψη του καταστήματος Google Play. Αυτά σημαίνουν ότι το παιδί σας θα πρέπει να ασκήσει λίγη πίεση στην οθόνη (φυσικά δεν υποστηρίζει πολλαπλή αφή) για να ανταποκριθεί, ενώ το Google Play έχει αντικατασταθεί από το AppsLib, με φίλτρα ειδικά για το ChildPad.

Το tablet έρχεται με εσωτερική χωρητικότητα 4GB (επεκτάσιμη με κάρτες μνήμης microSD) και τιμή $129. Μπορείς να το αγοράσεις από εδώ.

Archos ChildPad
Archos ChildPad
Archos ChildPad
Archos ChildPad

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.