Η BlackBerry Ετοιμάζει 2 Νέα Smartphones Και Tablet Για Φέτος

Η BlackBerry Ετοιμάζει 2 Νέα Smartphones Και Tablet Για Φέτος

Leaked BB10 Roadmap

Φέτος ανακοινώθηκαν δύο νέες συσκευές από τη BlackBerry, το Z10 και το Q10. Τώρα ένας λογαριασμός στο Twitter αποκάλυψε ένα υποτιθέμενο χάρτη πορείας της εταιρίας. Σε αυτόν φαίνεται πως η BB ετοιμάζει δύο νέα smartphones για φέτος και ένα tablet.

Τα smartphones ονομάζονται BlackBerry U10 και R10 αντίστοιχα. Το πρώτο αναμένεται να ανακοινωθεί ή να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2013 ή στις αρχές του 2014, ενώ το δεύτερο μέσα στο 2ο τρίμηνο του 2014. Το U10 θα είναι ο αντικαταστάτης του τωρινού Z10 και το R10 του τωρινού Q10. Και τα δύο με μεγαλύτερες οθόνες. Το tablet ονομάζεται B10 και θα έχει 10 ιντσών οθόνη. Αυτό αναμένεται να ανακοινωθεί/κυκλοφορήσει ενδιάμεσα στη χρονική περίοδο της κυκλοφορίας του Q10 και της ανακοίνωσης/κυκλοφορίας του U10, δηλαδή μέσα στο φετινό 3ο τρίμηνο. Ακόμη, αναμένουμε μέσα στο τέλος του έτους να ανακοινωθεί και η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση του BlackBerry OS 10.

Αυτή η φωτογραφία με το roadmap δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι 100% αληθινή, όμως αυτά που αναφέρει είναι λογικά. Το μόνο που μένει τώρα είναι να αρχίσουν οι διαρροές των συσκευών για να επαληθεύσουμε την ύπαρξή τους.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.