Η HTC Ανακοίνωσε Το Phablet Droid DNA Για Την Αμερική

Όπως αναμενόταν, η HTC ανακοίνωσε σήμερα σε εκδήλωση που είχε προγραμματίσει το HTC Droid DNA, ένα phablet παρόμοιο με το J Butterfly για την αγορά της Ιαπωνίας.

Το HTC Droid DNA είναι ένα από τα κορυφαία phablets εκεί έξω με 5 ιντσών Super LCD 3 οθόνη ανάλυσης 440ppi, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.5GHz (Qualcomm Snapdragon S4 Pro), Adreno 320 γραφικά, 2GB μνήμη RAM και 8 megapixel κάμερα με LED flash και 1080p βίντεο.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Droid DNA έχουμε εμπρόσθια κάμερα (2MP), 16GB χωρητικότητα (μη επεκτάσιμη), LTE, WiFi, NFC, Bluetooth 4.0, 2020 mAh μπαταρία με ασύρματη φόρτιση και φυσικά Beats Audio. Το λειτουργικό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Android στην έκδοση 4.1 με γραφικό περιβάλλον της εταιρίας (Sense 4+ UI).

Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και στις 21 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το δίκτυο και στα καταστήματα της Verizon με τιμή $200 (με σύνδεση). Δεν ακούστηκε τίποτα για Ευρωπαϊκή ή παγκόσμια έκδοση του κινητού, αλλά μπορεί να ανακοινωθεί στις εκθέσεις CES ή MWC.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=R512phD0it4&w=600&h=338]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=XdJMSjn3M5c&w=600&h=338]

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.