Η Intel Ανακοίνωσε Το Πρώτο Tablet Της

Είναι γεγονός. Η Intel ανακοίνωσε το Studybook, το πρώτο tablet της, και όπως το λέει και το όνομά του, προορίζεται για σχολεία.

Intel Studybook
Το Intel Studybook

Το Studybook είναι το ντεμπούτο της Intel στην αρένα των tablets. Το Intel Studybook έχει ένα στιβαρό σχεδιασμό που προορίζεται για να αντέξει την “ταλαιπωρία” των μικρών παιδιών.

Το 7ιντσο tablet είναι κατασκευασμένο από ένα ενιαίο κομμάτι από πλαστικό, έχει λαστιχένιο καπάκι για τη προστασία των θυρών, και περιλαμβάνει προστατευτικό γύρω από την οθόνη για να το προστατεύει από πτώσεις μέχρι περίπου 70 εκατοστών.

Διαθέτει οθόνη 7 ιντσών με ανάλυση 1024 x 600, μνήμη RAM 1 GB, μία κανονική θύρα USB 2.0, HDMI, υποδοχή ακουστικών 3.5 χιλ., υποδοχή για κάρτες microSD, προαιρετική υποδοχή κάρτας SIM για 3G, Wi-Fi, 0.3 megapixel εμπρόσθια κάμερα, κύρια κάμερα 2 megapixel, και 5.5 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η Intel δεν θα πουλάει απευθείας στη συσκευή, αλλά μάλλον θα τα διαθέτει σε κατασκευαστές. Εξαιτίας αυτής της στρατηγικής, οι OEMs θα έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν είτε το Android 3.0 Honeycomb, το Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ή Windows 7. Θα έχουν διάφορες επιλογές ρυθμίσεων, αλλά η Intel δεν θα επιτρέψει να πουλάνε το Studybook πάνω από 200$.

Intel Studybook
Το Intel Studybook από πίσω
Intel Studybook
Το Intel Studybook σε σχολείο
Intel Studybook
Το Intel Studybook σε εργαστήριο

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.