Η MLS Κυκλοφορεί Το Πρώτο 3G Tablet Της

Η MLS Κυκλοφορεί Το Πρώτο 3G Tablet Της

MLS iQTab 3G

Η MLS κυκλοφόρησε το πρώτο της 3G tablet, που πρόκειται για το MLS iQTab που γνωρίσαμε από τους πρώτους και χαρίζουμε σε διαγωνισμό. Όπως είχαμε αναφέρει και στη παρουσίαση, το MLS iQTab 3G διαθέτει 3G και GPS, και μαζί με το MLS Destinator Talk&Drive, άνετα αντικαταστεί το GPS στο αυτοκίνητό σου – έτσι και αλλιώς, αυτός είναι ο στόχος της εταιρίας. Μαζί με αυτό το χαρακτηριστικό, η MLS Πληροφορική έχει ενσωματώσει και το Talk&Post για το Facebook που λες το κείμενο και αυτό γράφεται αυτόματα στον τοίχο, σε σχόλια ή σε chat.

Το MLS iQTab 3G κοστίζει 209€, και μαζί με αυτό θα πάρεις δώρο βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου συνολικής αξίας 89€. Θα το βρεις στα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΤΕ καθώς και στο εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων της COSMOTE και από εκεί μπορείς να το αποκτήσεις φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Λογισμικό: Android 4.1.2 Jelly Bean
Οθόνη: 7-ίντσες, 1024×600-pixels ανάλυση, LCD IPS (179° γωνία θέασης)
Επεξεργαστής: διπύρηνος στα GHz, Broadcom BCM28155 (Cortex-A9)
Μνήμη RAM: 1GB
Γραφικά: διπύρηνη GPU
Κύρια Κάμερα: –
Εμπρόσθια κάμερα: 2-megapixel
Αποθηκευτικός χώρος: 8GB, microSD
Λοιπά: 3G, WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth, GPS, FM ραδιόφωνο
Μπαταρία: 3500 mAh
Διαστάσεις: πάχος 8,4 χιλιοστά
Βάρος: 270 γραμμάρια

Δελτίο Τύπου
MLS Πληροφορική: Κυκλοφορία του πρώτου 3G tablet της εταιρίας

Την κυκλοφορία του πρώτου της 3G tablet ανακοινώνει η MLS Πληροφορική. Το όνομά του είναι MLS iQTab® 3G και υποστηρίζει υψηλές ταχύτητες 3G έως 21Mbps.

Το γρήγορο και στιλάτο tablet ενσωματώνει τις νέες, μοναδικές λειτουργίες αναγνώρισης φωνής που η MLS έχει αναπτύξει: Το νέο Talk&Post® για το Facebook που λες το κείμενο και αυτό γράφεται αυτόματα στο wall σου, ενώ το ειδικό πλήκτρο Talk&Post® στο MLS Keyboard®, σου επιτρέπει να σχολιάζεις (comment) και να στέλνεις μηνύματα (chat) μόνο με τη φωνή σου. Το νέο Talk&Email® που απλά λες το κείμενο που θέλεις να γράψεις κι αυτό γράφεται αυτόματα αποφεύγοντας τη χρονοβόρα πληκτρολόγηση των emails. Επιπλέον, περιλαμβάνεται ο καινοτόμος πλοηγός Talk&Drive® που του μιλάς και σε πηγαίνει στον προορισμό σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Το MLS iQTab® 3G είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να σε συνοδεύει παντού. Έχει λειτουργικό σύστημα Android 4.1, οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης IPS LCD 7’’ με 179° γωνία θέασης για να μπορεί ο χρήστης να παρακολουθεί ταινίες με την παρέα του, κάμερα 2MP και για βιντεοκλήσεις. Διπύρηνο επεξεργαστή και διπύρηνη κάρτα γραφικών που καλύπτουν υψηλές απαιτήσεις σε παιχνίδια και όχι μόνο, μνήμη ROM 8GΒ, ραδιόφωνο και στερεοφωνικό ήχο υψηλής απόδοσης. Ο ειδικός σχεδιασμός του MLS iQTab 3G® εξασφαλίζει την αποφυγή υπερθέρμανσης για άνετη χρήση και στην παραλία. Είναι το ελαφρύτερο 3G tablet στην Ελληνική αγορά (270γρ.) και ιδιαίτερα λεπτό (8,4mm) ενώ διαθέτει anti scratch- soft touch πλάτη για αντοχή και ευχάριστη αίσθηση. Ακόμη, διαθέτει Wi-Fi N και Bluetooth. Το tablet διατίθεται με προεγκατεστημένο τον πλοηγό με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk&Drive®, βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου συνολικής αξίας 89€. Συνοδεύεται από φορτιστή σπιτιού και micro USB.

Το MLS iQTab® 3G διατίθεται στα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΤΕ καθώς και στο εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων της COSMOTE. Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης του MLS iQTab® 3G είναι 209,90€ ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ενώ μπορείτε να το αποκτήσετε φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.