Η Nokia Έχει Καλύτερη Εξυπηρέτηση Πελατών Από Τις HTC, Apple Και Samsung

Nokia Lumia 920 hands-on

Καλύτερα νέα δεν θα μπορούσαν να τύχουν για την Nokia. Το ποσοστό των κινητών της έφτασε το 6% στις πωλήσεις για το πρώτο τρίμηνο του 2013. Η Φιλανδική εταιρεία μάλιστα αύξησε το ποσοστό της στην Αργεντινή και σε άλλες χώρες βλέποντας τον ανταγωνισμό με το iOS και Android κάπως καλύτερα. Το άλλο ευχάριστο είναι ότι ρωτώντας 142,000 χιλιάδες άτομα για την online εξυπηρέτηση, είδαν ότι η Nokia άφησε πίσω πολλές μεγάλες εταιρείες όπως οι Apple, HTC, Samsung, BlackBerry, Motorola στα μεγάλα δίκτυα AT&T, Verizon, T-Mobile και Sprint στην Αμερική.

Satisfaction By Carrier

Τα Lumia είναι διαθέσιμα στο δίκτυο των AT&T, Verizon, Sprint, όχι όμως στην Sprint. H Verizon λοιπόν κάνοντας αυτή την έρευνα έδειξε ξεκάθαρη νίκη της Nokia με το 80% του κόσμου να μένει αρκετά ικανοποιημένο. Την δεύτερη θέση πήρε η Apple που συνήθως πηγαίνει καλύτερα. Στο δίκτυο της AT&T βγήκε πάλι πρώτη η Nokia αφήνοντας την Samsung στην δεύτερη και τις HTC και Motorola στην τρίτη. Μόνο στην T-Mobile δεν τα πήγε καλά που δεν πήρε την πρωτιά για ελάχιστους πόντους από την HTC.

Το WP Central λέει ότι το 21% αυτών που αγοράζουν κινητά της Nokia είναι πιο ευχαριστημένοι σε σχέση με άλλες εταιρείες.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.