Η Nokia Ανακοίνωσε Το Here, Φέρνει Τους Χάρτες Της Σε iOS και Android

Σήμερα σε εκδήλωσή της στο Σαν Φρανσίσκο η Nokia ανακοίνωσε την επέκταση των χαρτών της και τη νέα τους υπηρεσία που λέγεται Here.

Το Here είναι ήδη προσβάσιμο στο Here.com και όποιος συνδεθεί με τον λογαριασμό του στη Nokia μπορεί να ενημερώσει τους χάρτες χρησιμοποιώντας το εργαλείο Map Creator. Για παράδειγμα μπορεί να αναφέρει αν ένας δρόμος είναι μονόδρομος ή αν υπάρχουν άλλα μαγαζιά ή μνημεία εκεί και να υποβάλει τις αλλαγές και αφού η Nokia τις επαληθεύσει, να δημοσιευτούν. Επίσης προστέθηκε μία νέα επιλογή για τρισδιάστατη προβολή, εμφάνιση της κίνησης (δεν είναι διαθέσιμο παντού) και των πεζοδρομιών.

Η Nokia επίσης είπε ότι εκτός από την αποκλειστικότητα σε Windows Phone και Symbian, θα φέρει τους χάρτες σε iOS και Android ‘σύντομα’, αλλά και ξεχωριστή έκδοση για το επερχόμενο Firefox OS από του χρόνου. Στο iOS θα υπάρχουν οδηγίες turn-by-turn, πληροφορίες για τα ΜΜΜ, ενώ για το Android θα μοιραστεί και SDK για τους προγραμματιστές για να ενσωματώσουν την υπηρεσία με μία πλήρη σειρά χαρακτηριστικών και πληροφορίες POI στις εφαρμογές τους.

Πηγές: 1, 2

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.